vineri, 5 octombrie 2012

Gala de deschidere Comedy Cluj

Vinerea viitoare Festivalul International de Film Comedy își deschide porțile pentru publicul cinefil din Cluj și nu numai.


Filmul care va deschide festivalul  pe 12 octombrie [la ora 19:00 la Cinema „Florin Piersic”] e o comedie romantică ce a avut premiera mondială la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de film de la Venetia - “Oricum te iubesc / Love is All You Need” (original “Den skaldede frisor”) îi are ca protagoniști pe  Pierce Brosnan, Trine Dyrholm (The Celebration si En soap) si  Kim Bodnia (Pusher si Old Men in New Cars).
După ce în 2011 filmul ”In a better world” regizat de Susanne Bier a caștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, regizoarea daneză continuă să se afle în atenția publicului dar și a criticilor de specialitate cu noua sa producție. Avîndu-l în distribuție în rolul principal pe actorul Pierce Brosnan, filmul prezintă povestea romantică desfășurată cum altfel decât în însorita Italie, dintre un om de afaceri obsedat de munca lui și o coafeză din Copenhaga, ce află că soțul urmează să o părăsească. Tumultul decepțiilor  celor doi dar și al speranțelor puse într-un alt început este prezentat într-un mod captivant prin intermediul călătoriei pe care aceștia o fac în Italia pentru a participa la nunta copiilor lor.




Peste 130 de filme o să fie proiectate timp de zece zile în cele cinci locații ale festivalului : Cinema “Florin Piersic”, Cinematograful Victoria, Casa TIFF Sala Mare, Casa Tranzit si Klausemburg Cafe din Cluj-Napoca.

Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?