sâmbătă, 15 decembrie 2012

Tu ce faci de sfarsitul lumii?

Invitatie din partea Casei TIFF


Pentru a sărbători sfârșitul calendarului mayaș, fie el o prevestire antică sau o interpretare greșită, noi propunem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi ca pe 21 decembrie să vină într-adevăr sfârșitul lumii? 

Mai sunt și alții care și-au propus acest exercițiu și rezultatul s-a materializat în film. Melancholia, ne prezintă până în cele mai subtile detalii perspectivele complet diferite a două surori care se găsesc în situația de a fi martore la ultimele clipe ale planetei.


Filmul va fi proiectat la Cinema Victoria, vineri, 21 decembrie de la ora 20:00. Prețul biletului este de 15 lei. Dacă vii cu biletul de la film în aceeași vineri la Casa TIFF la Petrecerea sfârșitului lumii noi te așteptăm cu o băutură din partea casei la o petrecere cum nu va mai fi alta.

 Nu știm încă ce părere ai tu, dar dacă vine într-adevăr sfârșitul lumii, noi vrem să ne prindă în mijlocul petrecerii.  Pentru a participa nu îți cerem să plătești nimic, dar trebuie să aduci un obiect personal care consideri că te-ar putea reprezenta după apocalipsă și noi îl vom pune într-un loc sigur. Dacă supraviețuim, te invităm să-l vezi expus la Casa TIFF începând de sâmbătă, ora 16:00.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?